Cumayeri Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilecek. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatını bilecek ve güvenecek. Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye, güzele, doğruya ulaşmak için çalışacak.

Misyon: Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, vatanını ve ulusunu seven; sorun çözme, iletişim kurma, işbirliği içinde çalışma, bilgi teknolojilerini kullanma becerilerine sahip, bireysel ve toplumsal sorumluluk taşıyan, üreten ve paylaşan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08.40 - 15.35
Lojman: 1 - Okul bahçesi içerisinde kaloriferli 8 daireli lojman mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cumayeriortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Orta Mahalle Muallim Sokak No10 Cumayeri DÜZCE

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - 9600 nüfuslu olup şehir merkezi düz ve yeşil bir görünüme sahiptir.İstanbul-Ankara illeri ortasında yer alıp her iki ile de ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır.

Adres - Orta Mahalle Muallim Sokak No10 Cumayeri DÜZCE

Ulaşım İlçe merkezine yürüme mesafesinde olup il merkezinden dolmuş ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 21km.uzaklıktadır.