Sıkça Sorulan Sorular

Öğrenci velisi olarak ilçemizin merkezinde ikamet ediyorsanız Okulumuza başvurarak öğrencinizi okulumuza kaydettirebilirsiniz. Kayıt için sizin ve öğrencinizin kimliği ve dilekçeniz yeterlidir.

Öğrencinizin okula devamı ders bakımından arkadaşlarından geri kalmaması açısından çok önemlidir.

Öğrenciniz için 1 günlük izinleri Sınıf Rehber Öğretmeninizden, 1 günden daha uzun süreli izinleri ise Okul İdaresinden alabilirsiniz.

Öğrencinizin raporu hakkında Sınıf Rehber Öğretmenine bilgi vererek almış olduğunuz raporu Okul İdaresine teslim etmelisiniz.

Sınıf Rehber Öğretmeniniz ile iletişime geçerek E Okul sisteminden telefon numaranızı değiştirilmesini sağlayabilirsiniz.

Sınıf Rehber Öğretmeniniz ile iletişime geçerek E Okul sisteminin sms servisine üye olmanızı sağlamasını isteyebilirsiniz.

Okulumuzun ismini söyleyerek ilçemizde bulunan herhangi bir tuhafiyeciden öğrencinizin kıyafetini temin edebilirsiniz.

Öğrencilerimizin devam devamsızlık bilgileri Okul İdaremiz tarafından düzenli olarak E Okul sistemine işlenmektedir. E Okul Veli Bilgilendirme sayfasından öğrencinizin okula devam bilgilerini düzenli olarak takip edebilirsiniz. E Okul internet adresi https://eokul.meb.gov.tr/

Öğrencilerimizin not bilgileri Öğretmenlerimiz tarafından düzenli olarak E Okul sistemine işlenmektedir. E Okul Veli Bilgilendirme sayfasından öğrencinizin ders not bilgilerini düzenli olarak takip edebilirsiniz. E Okul internet adresi https://eokul.meb.gov.tr/

Öğretmenlerimizle daha rahat iletişim kurabilmeniz için veli görüşme saatleri ayarlanmıştır. İnternet sitemizden görüşmek istediğiniz öğretmenimizin uygun vakitlerinde öğretmenimiz ile görüşebilirsiniz.

Rehber Servisimiz okul ders saatleri içerisinde hizmet vermektedir. Rehber öğretmenimiz ile görüşmeye gelmeden önce randevu alırsanız çok daha faydalı bir görüşme sağlayabilirsiniz.

Okulumuza dilekçeniz ve kimliğiniz ile başvuru yaparak diploma kayıt belgenizi alabilirsiniz.

Okulumuza dilekçeniz ve kimliğiniz ile başvuru yaparak öğrenim belgenizi alabilirsiniz.

Okulumuza yapılan bütün bağışlar kayıt altına alınmaktadır. İsterseniz Okul aile birliğimiz hesabına bağışınızı yapabilir ya da okulumuza gelerek makbuz karşılığında bağışınızı yapabilirsiniz. (Elden yaptığınız bağışlar sizin adınıza Okul Aile Birliğimizin banka hesabına tarafımızca yatırılmaktadır.)

Okul Aile Birliği Hesap Bilgileri

T.C. Ziraat Bankası Cumayeri Şubesi

Şube Kodu: 989

Hesap numarası: 11256746-5001

İban No: TR760001000989112567465001

Okulumuza ayrıca kırtasiye ve malzeme yardımı yapabilirsiniz.

Okulumuza getirdiğiniz okul kıyafetleri onarılıp temizlenerek ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırılmaktadır.

Kağıt ve pil atıklarınızı Okulumuza getirebilirsiniz. Pil atıklarınız belediyemize teslim edilmektedir.

Kağıt atıklarınız toplanılarak geri dönüşüme kazandırılmaktadır ve Bu geri dönüşümden kazanılan para Okul Okul Aile Birliğimizin banka hesabına yatırılarak okulumuz için kullanılmaktadır.